понеділок, 6 листопада 2023 р.

Підсумки проведення Місячника шкільних бібліотек

 




Завершився Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. Різноманітні заходи, зустрічі, різнопланові види роботи з учнями були напровлені на виховання у молодого покоління прагнути не тільки ідентифікувати себе з українським народом, а й жити в Україні, захищати та розбудовувати свою країну, служити Вітчизні на шляху національного демократичного розвитку, вірити в її світле майбутнє. Місячник завершився, але наша робота по вихованню спражніх патріотів триває.
Вже традиційно учні 1-11 класів  нашої школи долучилися до Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, що проходить 1–31 жовтня, під гаслом «ВІРЮ В МАЙБУТНЄ ТВОЄ, УКРАЇНО!».
Мета заходу – втілення основних положень «Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України», а також привернення уваги до питання патріотичного виховання у нашій державі, розкриття виховної функції шкільної бібліотеки, об’єднання зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку патріотизму зростаючої особистості, пробудженню в учнів інтересу до історії України та рідного краю.

У школі було проведено ряд заходів:


Місячник завершився, але наша робота по вихованню спражніх патріотів триває. Любов до України сьогодні має надто велику ціну і це сьогоднішні школярі дуже добре усвідомлюють.  Рідна Україно! Для кожного твого сина і дочки немає землі милішої від тої, на якій він народився і живе.
Ми віримо, що минуть тяжкі часи, і Україна відродиться для новітньої слави, для щастя.
Ми віримо в майбутнє твоє, Україно!

Немає коментарів:

Дописати коментар