вівторок, 27 грудня 2016 р.

Інтелектуальні посиденьки біля каміна у Зеленому млинку

 

Напередодні Новорічних свят бібліотекар школи Шкворець Т.О. разом із директором літературно-меморіального музею ім. О.С. Пушкіна та П.І. Чайковського вирішила зробити сюрприз учням 9-Б класу,запросивши їх на зимові інтелектуальні посиденьки біля каміна у Зеленому млинку.
Зеленений млинок або Млинок декабристів –це історичне місце, одне із найдавніших архітектурних споруд міста, де досі витає рух історії. І саме у цій історичній будівлі, під приємне потріскування соснових дров та красивих і романтичних спалахів іскор в каміні, під його світло й тепло учні із цікавістю слухали розповідь О.А. Мушти про деккабристський рух в Україні та діяльність Кам’янської управи Південного товариства.
Цікаве, доброзичливе спілкування під час тематичного заняття проходило між ведучими цього заходу –О.С. Муштою та Т.О. Шкворець та учнями класу. Історична і оригінальна атмосфера посприяла всебічному ознайомленню школярів з подіями місцевої та загальної історії України. Після тематичного заняття учні з цікавістю і захопленням розглядали приміщення Зеленого млинка. Діти булидуже задоволені цим історико-пізнавальним заходом і з гарним настроєм, приємними емоціями та щирими подяками організатором заходу завершили перебування в чарівному куточку Кам’янки.
Передноворічний пізнавальний сюрприз для дітей вдався чудово.
/Files/images/0_novini_16_17/gruden/DSC00773.JPG
/Files/images/0_novini_16_17/gruden/DSC00776.JPG
/Files/images/0_novini_16_17/gruden/DSC00780.JPG
/Files/images/0_novini_16_17/gruden/DSC00785.JPG /Files/images/0_novini_16_17/gruden/DSC00779.JPG

Немає коментарів:

Дописати коментар