неділя, 4 грудня 2016 р.

День замовлень подарунків Дідові Морозу

ca35126197d9d43cc6ebc661bd5981edТи вже знаєш, що хочеш отримати на Новий рік? А твої близькі визначилися з подарунками? Ще ні? Тоді сьогодні саме час зробити це, адже 4 грудня – день замовлень подарунків Дідові Морозу. Напиши листа Діду Морозу, Святому Миколаю чи Санта Клаусу, в якому обов’язково скажи, що ти хочеш отримати в подарунок.
До написання листа Діду Морозу слід підійти дуже серйозно. Це не проста формальність, щоб дізнатися, який подарунок хоче отримати дитина на Новий рік. Лист Діду Морозу – це казка, яка стає реальністю. До того ж, процес написання листа зажадає від дитини проявити всі свої творчі здібності та фантазію.
Отже, приступаємо до листа!
1. Того дня, коли збираєшся писати лист, довго не спи. Дідусь Мороз
 
не любить лінивих.
2. Застели ліжечко, вмийся, гарненько поснідай.
3. Зберися з думками. Адже Тобі потрібно прийняти дуже серйозне рішення — вирішити, який подарунок Ти хочеш отримати.
4. Тепер приступай до написання листа: охайно, не поспішаючи, виводячи кожну літеру.
5. Не забудь привітатися і неодмінно будь ввічливим. Дід Мороз неслухняним і невихованим діткам, якщо й дарує подарунки, то в останню чергу.
6. В листі опиши, чому Ти хочеш цей подарунок, як сильно і навіщо він Тобі. Можеш заоднорозповісти Дідусеві Морозу про свої успіхи в школі, сім’ю, друзів, братиків та сестричок.
7. Попрощайся і заздалегідь подякуй за подарунок.
8. Поклади лист у конверт і заклей його. Запам’ятай: показувати свій лист і давати його комусь читати — не можна! Це має бути таємницею, Твоєю і Діда Мороза.                                                                                                                                                    
9. Залишилося відправити. Раджу Тобі звернутися до спеціалістів у цій справі: мами, тата, бабусі, дідуся або старших сестрички чи братика. Вони неодмінно знають адресу Діда Мороза і відправлять твій лист..
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРОЕКТ "ДІД МОРОЗ УКРАЇНИ"

ПЕРША ЧАСТИНА ПРОЕКТУ. 
З 18 листопада по 25 грудня Всеукраїнська Служба Поздоровлень відкриває спеціальний проект "ПИШЕМО ЛИСТИ ДІДУ МОРОЗУ УКРАЇНИ". Нагорода за участь в проекті:
Кращі листи Дід Мороз опублікує для історії (в соціальних мережах).
Також Дід Мороз України запрошує малят відвідати його школу!
Для людей доброї волі діє напрямок "Стань Дідом Морозом"!
Дід Мороз чекає листи!
Лист Діду Морозу - одне з найбільш значущих подій для кожного. І підійти до цієї справи треба з повною відповідальністю!
Як написати листа Діду Морозу, щоб бажання збулися:
  • лист повинен починатися з привітання, а не словами "прийшли мені ...";
  • важливо вказати автора листа ( ім'я, прізвище, клас, місце роботи, місто);
  • розповісти про свої досягнення в садку, школі, ВНЗ, на роботі і т.д., як пройшов рік;
  • потім слід вказати дієслово, що означає спосіб отримання бажаного: "купити", "отримати в подарунок",  "освоїти",  навчитися", "придбати ", " відправити", " знайти", " зустріти " і т.д.;
  • чим докладніше ви опишите бажане, тим точніше воно здійсниться в новому році. Тут доречно вказати, де, коли, від кого або разом з ким ви припускаєте здійснення вашого бажання, скільки ваше бажання важить в грамах, як пахне, з чого складається, в якій валюті, на якому континенті, якого воно кольору і т.д.
  • Приділіть достатньо часу, щоб як слід "розглянути", "відчути" і "почути" своє бажання. Вкажіть, що вже ви зробили, робите, щоб здійснилося ваше бажання. Під кінець необхідно обов'язково розповісти, навіщо воно вам (здійснення бажання). Чого ви чекаєте від виконання вашого бажання? Що будете відчувати, коли воно здійсниться, як будете виглядати, про що будете говорити з людьми, як довго ця реалізована мрія буде радувати вас і ваших близьких? Ще дуже важливий момент! Чи всі у вашому близькому оточенні будуть задоволені, коли ваша мрія здійсниться?
    (для дітей) перед відправкою обов'язково дати прочитати лист батькам;
    підписати лист із зазначенням точної поштової адреси, ном. домашнього тел. ; моб. тел. батьків.
Дорогі батьки!
Встановіть з Дідом Морозом зворотній зв'язок.
Листи без зворотньої адреси, без зазначення П.І.Б. батьків і номерів домашніх телефонів, Дід Мороз не зможе розглянути!
ЗАГАЛЬНЕ: Дід Мороз не читає Листи у вкладеннях ел.пошти (наприклад, лист.docx та ін.).
ПОШТОВА АДРЕСА ДІДА МОРОЗА: 33028, Україна, м. Рівне, вул. Соборна,5, Всеукраїнська Служба Поздоровлень (ДЛЯ ДІДА МОРОЗА).
ЕЛЕКТРОННА АДРЕСА ДІДА МОРОЗА: ded-morozua@mail.ru

ДРУГА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ.
Пересилаємо лист від Діда Мороза Укрпоштою за вказаною Вами адресою. Всі листи від Діда Мороза іменні, тільки для Вашої дитини (враховується вік, бажання, поведінка, навчання тощо). Лист особисто підписаний Дідом Морозом, при цьому справжність підпису завірена печаткою його канцелярії. Формат листа А4 (повнокольоровий).
Відправку дисків проводимо у всі міста України через Нову пошту

Додатково проект передбачає замовлення подарунків від Діда Мороза (за сприяння батьків)!

ТРЕТЯ ЧАСТИНА ПРОЕКТУ.
Додатковий Сюрприз від Діда Мороза України отримають відправники, які написали самі-самі оригінальні, правдиві листи - Відео зв'язок з Дідом Морозом (або телефонний дзвінок) за бажанням батьків!

Немає коментарів:

Дописати коментар