середу, 5 жовтня 2016 р.

Осінній урожай садів і городів для захисників Вітчизни»

  

Нещодавно за ініціативою бібліотекаря школи і волонтера Кам’янської волонтерської спілки «Барикада» Шкворець Т.О. серед учнів молодшої і середньої ланки нашої школи була проведена благодійна акція на допомогу нашим воїнам у зоні АТО «Осінній урожай садів і городів для захисників Вітчизни».
На акцію миттєво відгукнулися діти школи, починаючи із учнів 1-х – 4-х класів разом зі своїми батьками та класоводами Мендруль С.В. (1-Б), Приходько Г.І. (4-Б), Гарнага-Гудкова Н.П. (4-А). Незважаючи на те, що це наймолодші учні школи, саме вони зібрали найбільшу кількість продуктів.
Також багато потрібних продуктів зібрали учні 6-А класу разом зі своїм класним керівником Макогін Н.М., яка сама принесла цілий пакет, та учні 6-Б класу (класний керівник Страшевська І.А.). Учень цього класу Федоренко Юрій навіть приніс для воїнів 2-х літрову банку меду. Дякуємо, Юра!
Небайдужими та активними у зборі продуктів були учні 5-А класу (класний керівник Потапенко Л.П.)
Благодійну акцію підтримали і виявили патріотизм учні 8-А та 8-Б класів (класні керівники Махно І.В. та Куцупатра А.М.) Відгукнулися на акцію і принесли овочі і фрукти також учні 9-А класу Зінченко К., Діхтяренко Т., Харченко А., Шолька І.
Всі зібрані учнями продукти і деякі речі волонтери негайно відправили посилкою воїнам-землякам, які служать у 54-ій окремій аеромобільній бригаді ЗСУ і захищають наше мирне життя, знаходячись на самій передовій лінії розмежування із ворожими позиціями.
Отримавши майже 150-ти кілограмову посилку, воїни зателефонували волонтерам і з великою радістю та безмежною вдячністю просили передати дітям та їх батькам, дідусям, бабусям і учителям щиросердечну подяку.
І з цією щирою вдячністю від наших героїчних воїнів волонтери Шкворець Т.О. та Мушта О.А. завітали до учнів школи і розповіли дітям, кому була відправлена посилка із зібраними продуктами із якою радістю її отримали наші воїни.
Волонтери щиро подякували дітям і їх батькам та вчителям за благодійність, патріотизм і небайдужість, побажали всім здоров’я, миру та Божої благодаті їхнім сім’ям.
Ці фото також будуть надіслані воїнам-землякам.






Немає коментарів:

Дописати коментар