четвер, 19 травня 2016 р.

Вишиванка - твій генетичний код

 

Готуючись до відзначення українського свята - Дня вишиванки бібліотекарі школи Шкворець Т.О. і Максименко А.Б., виховуючи почуття гордості за багату культуру українського народу і спрамовуючи бажання дітей до її вивчення та популяризації оформили у вестибюлі школи тематично ілюстрований стенд "Барвиста вишиванка - прекрасний оберіг українців".
У день вишиванки бібліотекар школи Шкворець Т.О. провила ряд тематичних індивідуальних та групових бесід для учнів школи - "Вишивнка - твій генетичний код", "День вишиванки - улюблене свято українців", "Вкраїнців усіх вишиванка під божественне тулить крило".
Під час проведення бесід бібліотекар Тетяна Олексіївна особливо наголошувала, що вишиванка - це унікальний різновид народної творчості, в якому розкривається душа народу, його світогляд, ставлення до природи і світу. У вишиванках вражає багатство і невичерпність народної фантазії, вишиванка додає здоров'я, настрою і наснаги. Вишиванка - це справжня наша гордість, наш оберіг живий і діючий, правдивий та вічножиттєствердний.
Бережімо ж її, пишаймося нею і славимо її, бо українська вишиванка - це наша справжня святиня!
/Files/images/0_novini_15_16/traven/190516/P5200036.JPG
Одягнімо вишиванки, друже 
              Хай побачить українців світ        

              Молодих, відважних, дужих         
          
               У єднанні на багато літ!

/Files/images/0_novini_15_16/traven/190516/P5200046.JPG 

Немає коментарів:

Дописати коментар