пʼятниця, 27 травня 2016 р.

свято останнього дзвоника




  З самого ранку  всі метушаться, гарно одягаються, купують квіти, хвилюються, однозначно, усі: учні від 1 до 11 класу, педагоги, адміністрація, батьки, бабусі, дідусі… Що ж це за день такий особливий?
 27 травня – свято останнього дзвоника!
  На святі останнього дзвоника присутні директор школи, завучі та вчителі, а також всі учні. В цей день звучить привітання з закінченням навчального року від директора і завучів, і напутня мова — для тих, хто залишає школу, щоб придбати квиток в доросле життя. 

  За традицією після урочистих промов звучить той самий «останній дзвінок». Першокласник або першокласниця дзвонить у дзвоник, сидячи на плечі у випускника, який проносить її повз вишикуваних учнів та випускників, і тим самим оголошує: навчальний рік закінчено. Після цього часто випускаються в небо повітряні кулі, і діти виконують шкільний вальс.



  
     У житті все відбувається за заведеним порядком.
         Хтось іде на літні канікули, буде відпочивати, набиратися сил перед новим навчальним роком. Побажаємо цим школярам та їх учителям веселого відпочинку та незабутніх вражень.
          А хтось сьогодні сяде за шкільну парту востаннє, почує останній свій шкільний дзвінок на урок. Ці великі діти –випускники.
Оцих дітей, що виросли раптово,
Благослови в дорогу, білий світе,
Не пошкодуй їм радості й любові,
Не дай серцям їх юним зачерствіти.
Благословіть і ви їх, педагоги,
Зі сподіванням праведним на те,
Що дар добра, який  дали в  дорогу,
У їхніх душах щедро проросте.
Своїх синів і дочок, Україно,
Благослови, пошли їм світлий день,
Нехай Любов, і Віра, і Надія
Оберіга дорослих цих дітей.
Віримо, що вам вистачить сміливості та наполегливості, впевненойти до обраної мети, взяти на себе відповідальність за власнудолю. І де б ви не перебували - пам'ятайте, що ваші батьки івчителі покладають на вас великі надії. Ваші успіхи - це вища нагорода тим, хто роками учив вас мудрості,  добра, любові.
Щиро і сердечно вітаємо усіх з чудовим святом – Днем Останнього дзвоника! Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день.
Бажаємо усім вам радісних турбот, міцного здоров’я, щастя і добра.











Немає коментарів:

Дописати коментар