четвер, 14 квітня 2016 р.

Волонтерський девіз - не будь байдужим!

 


У часи найскладніших випробувань завжди проявляється справжня суть кожної людини. Українці демонструють сьогодні неймовірний патріотизм! І зараз, коли у школі проводиться Волонтерський тиждень, бібліотекар школи і волонтер Черкаського обласного благодійного фонду "Сила доброти" та Кам'янської волонтерської спілки "Барикада" Шкворець Т.О. перш за все хоче щиро і душевно подякувати всім людям Черкащини, Кам'янщини, учням та їх батькам і учителям рідної школи за підтримку, розуміння та допомогу у зборі найнеобхіднішого нашим воїнам-захисникам.
Адже сьогодні українці з величезною повагою та шаною ставляться до військових та добровольців. Кожен, хто зараз у зоні АТО - це герой і найбільший патріот, бо готовий віддати найцінніше - своє життя за нас усіх.
Небайдужі, патріотичні українці, які стали волонтерами, не опускаючи рук та працюючи за принципом "Все для фронту, все для перемоги" допомогають нашим воїнам-захисникам.
Бібліотекар і волонтер Шкворець Т.О. має п'ять грамот та подяк від різних волонтерських організацій, але вважає їх заслугами усіх тих, хто не є байдужими до благодійності і патріотичності.
Найбільшою нашою волонтерською гордістю і всього шкільного товариства є державний прапор із щирими підписами вдячності від воїнів із гарячих точок фронту, де служать наші земляки. Ця реліквія, до якої з трепетними і патріотичними почуттями ставиться кожний з нас і яку нам подарували воїни за зібрані продукти під час благодійної акції "Щедрі дари осені - воїнам-захисникам", яка проводилася з ініціативи Шкворець Т.О.
Саме зараз, під час волонтерського тижня разом із мамою нашого учня Майданюк Л. збираємо кошти для наших поранених воїнів-земляків із с.Ревівки.
Тож сьогодні кожен з нас у міру власних сил та можливостей повинен допомогати військовим, пораненим, сім'ям загиблих усвідомлюючи якою великою ціною та численними жертвами обходиться нам ця війна. Це і є виявом нашого патріотизму.

Немає коментарів:

Дописати коментар